35 minggu

saya nak tanya , normal ke kalau rasa ngilu dekat miss v kita ? dan lepas tu terasa sakit dekat ari ari tiap kali nak bangun , berjalan . ke tu tanda tanda nak bersalin eh ?#firstbaby #bantusharing #mommybuntu

3 Balas

sama sis kata misi normal sb baby da msok laluan untuk tugu baby nk kuar je sis...mudahan kita semua bersalin normal gan selamat...🤲hnye allah je tahu nk dekat bersalin sakitye allahuakbar 😭

2y ago

sama mcm sy nk bgn nk bergerk nk pusing time tido seksa yg amat .. mase ank sulong xde laaa skt mcm ni .. sy dh 35w6d hrinie..

nk tnya Sya 35 Mgu 5 hari,,,masok Sbb cirit lebih 5 Kx,,,TD Dr cek dh 4 cm, contraction dh ada,agak2 lmbat x nk buka LG.

normal puan..baby makin mmbesar n menekan area situ