Kandungan 35 minggu 2 hari

Normal ke kandungan dah msok 35 minggu selalu rasa sakit dekat bhgian ari-ari tu? Jalan pun siksa rasa.."

101 Balas

Normal kot sis.. Sbb sy pun 35mggu 4hari skrg..bhgian ari2 da rasa nyilu... Spotting Coklat pn da juga.. Tido malam ssh...gastric juga pn ada..apa lagi contraction palsu pn ada.. Bila cek ke hospital,nurse kata baby dah ke bawah dan sudah pun masuk laluan dia... Semoga urusan melahirkan kita smua permudahkan..

Sy baru alami haritu. Sakit dia jangan ckp lah mencucuk plus menusuk sampai ke tulang belakang sis..

Saya harini 35minggu 2hari.. Saya dah 24 hari kat hospital.. awal2 tu pendarahan dr check ada pembukaan 1cm.. pastu esok tu check lagi 3cm. Check lagi sekali 4cm.. pastu 6cm sampai lah sekrang. Sakit n contraction semua takda. Dr tak bagi balik dari awal lagi 😅 kena stay sampai baby lahir. Doakan saya ye.

sama la dengan sy sis..rasa sakit bhgian ari-ari, rasa nyilu plus sakit blkang....😭..35 minggu jugak..

2y ago

sama lah sis smlam sy bru pergi chekup KK kataye baby da msok laluan memg tp kerap contraction terus pergi hospital atau ada kuar tanda...kena segera pergi ke hospital..

Normal sis.. bayi dah dduk kat bawah tu.. tinggal tunggu masa nak keluar je.. bayi ah masuk laluan dah tu.. semoga dipermudahkan ye

n0rmal tu sis,, sy pun 35wk 2day sda.. sy bru trasa klmarin sakit dkat bhgian ari² tu.. nda slesa sda klu jalan pun susah , mcam pguin bha sy rasa.. kakak sy pun lucu klu nampak sy jalan mcam pguin .. palagi klu malam bby aktif dlm perut punya la sakit ,, hmpir2 mw t'kencing klu bby nendang..

35 minggu 1 Hari .. Tak boleh tido mengiring Kiri & Kanan, last2 tido duduk bersandar.. kaki da mencucuk & bengkak, ari-ari pn da sakit kalau berjalan ... x sabar rs nk tggu baby selamat lahir.. nikmat dpt rs mengandung

Ye sis..saya pernah alami benda yang sma.. Jalan tu kena pegang bahagian bawah tu.. Dah nak sampai masa bersalin lah tu.. Bby dak dok kat bawah tu

sama saya 35week 4days sakit kt ari-ari....nak brjalan ka nk duduk ka nk bngn dri duduk ka baring ka..nk baring alik badan ke kanan ke kiri ka rasa sakit ya amat....anak no 2...

saya mmg bengkak kalau da nak beranak. tp x sakit. cuma nak bawak bdn x larat la. bengkak yg normal. kalau urut..dia susut. sabar ye mommies sume. sy lg 3 mggu insya allah...semoga dipermudahkan bersalin.