Sakit di ari-ari

Kandungan saya dah masuk 35 minggu. Normal ke kalau sakit ari-ari bila berjalan? Nak pusing badan masa tidur pun sakit. Biasa sakit dekat situ sampai beranak ke? Sebab saya terfikir macam mana nak buat squat, nak banyakkan berjalan masa nak dekat due nanti. #pleasehelp #firstbaby #mengandung

1 Balas

Yes. Sbb baby mungkin dah pusing masuk laluan & berat turun ke bawah, so sakit area situ. Sy amalkan squat, stretching, bykkn jalan sejak awal preg, so dah hujung2 takde la terseksa sgt nk buat semua tu🤣