Kandungan 35 minggu 2 hari

Normal ke kandungan dah msok 35 minggu selalu rasa sakit dekat bhgian ari-ari tu? Jalan pun siksa rasa.."

102 Balas

Saya pun rasa sakit yang sama susah betul nak berjalan nak bagun duduk siksa rasanya😟😔

sayaa 35weeks1day pon rasaa sakit contraction palsu miss v sakit sngt insyallah kuat demi baby

bila 35week nk bgun pun ssh, kepala bdk rsa mcm nk cepat2 je sruh kluar...nk tidur pun ssh

saya 35 minggu 1 hari, ari² dah rasa macam cekang, baru scan, kepala baby masih di atas.

normal kot.sbb sy dh 36weks 6hari barusan sakit" bawah ari" jugak...😊

Saya skrng 33 minggu. Rasa sakit/ngilu dibahagian laluan. Normal ke

Normal sis sbb dah nak bersalin dah tu so kepala bby dah ke bawah ka

sy pon rsa mcm tuu,36week5hari...

Normal rasanyaa.. Sbb kepala dah kat bawah... Dia menekan.. Nak msuk laluan..

same lh Sye pon 35w bejln pon ase sekse sgt cm nk besalin je bby asik mengeras