Kandungan 35 minggu 2 hari

Normal ke kandungan dah msok 35 minggu selalu rasa sakit dekat bhgian ari-ari tu? Jalan pun siksa rasa.."

102 Balas

sy pun sama . masuk 35w dah rasa sakit kat ari ari tuu . terasa macam menekan

SMa kta sis Sy da 35 Minggu 4 hari Ari Ari slalu rasa skit SMA balakakng

sama la... sya pun...skrg ada OK sikit... tpi baby dah mula mngeras

sedang alami,jalan pun dah macam itik kadang,kerap kencing lagi😆

Normal , msa prgnt jea rsa sakit mcmtu.. lepas besalin tkde dah..

saya pon rasa bnda yg sama sis....berdiri lama pon da xlarat ...

ya allah saya pun sama megandung 36 minggu sakit xleh tahan tu

normal.. in shaa Allah semoga dipermudahkan urusan semua 🥰

normal tu.. dh nak dekat mmg akan rs mcm contractions palsu

normal ke 35 weeks rase sakit pinggang belah kiri sahaja??