Kandungan 35 minggu 2 hari

Normal ke kandungan dah msok 35 minggu selalu rasa sakit dekat bhgian ari-ari tu? Jalan pun siksa rasa.."

102 Balas

nak tumpang.. kalau rasa menyucuk tu kira baby dah masuk laluan ke atau baby kepala kat bawah je.. ke sama je dua dua.? 35 weeks 6 days

Saya pun 35w 1 Hari...sama juga...normal tu... anyway, semoga Kita semua dipermudahkan urusan ye semasa mengandung Dan bersalin nanti☺️

Normal je sis... kadang tu bila kita baring nak tukar posisi pun boleh terasa sakit.. tambah² bahagian tulang pelviks tu..

35 minggu 3 hari..tidur bagian kiri perut rasa mengecan apa lgi kekanan bgtu juga rasnya sakit rasa ndk bisa tidur

sama wak kite... terkepit kepit jalan kt giant.. jalan tu sambil pegang bawah perut.. sakit sgt.. sy nk masuk 35w

apa tips lain ya..dah dekat 36 weeks ni tapi kepala baby masi diatas...risau sgt klu boleh tak nak cizer...

Doctor pesan kalau sakit bahagian situ minum air banyak2 untuk kurangkan sakit tu.

normal je rasanya..sbb baby dk kat bwah dh ni position dia.. setengah org dh msk laluan org ckp..

dia prt mngeras lps tu gerk baby lasak sampi dia lonjak sampi kita punya tmpt v sakit

normal ke 35weeks 3day .. ada air kat sluar tpi tak tau air apa .. basah kat seluar ..

3y ago

Klau bukan kencing , tuh air ketuban sis dan air ketuban takde bau silalah segera ke hospital ☺️