Lapar

Normal ke kalau pregnant ni selalu lapar ? Kadang sy makan da rasa kenyang tersangat tak smpi 2jam da lapar balik . Then makan lagi . Pastu rasa perut da full sgt . Cmne nak buat kalau asik nak makan je ? Stress la .

1 Balas

Elok la kalau makan. Sbb ape kita mkn diproses tuk diberi pada baby dlm perut tu. Kalau lapar n asik makan means baby memerlukan khasiat dr pemakanan ibu. Kerap makan tp dlm kuantiti yg sikit n makanan yg berkhasiat. Jgn stress2. Ape yg kita makan tu kan tuk baby jugak