Normal ke rasa lapar pedih perut?

Hye mommies, sy first time pregnant baru 6w, nak tya normal ke klu selalu rasa cepat lapar smpi rasa mcm pedih perut? Kadang lepas dah makan pun masih ada rasa pedih2 tu sikit. Rsau juga kalau2 membahayakan baby. Tak apa ke rasa lapar mcm tu?

1 Balas

saya pun macam tu .. so dr advise makan dalam small amount tapi kerap .. kira macam snacking .. so far , saya boleh tolerate ..

1y ago

Ahh okay baik, hari tu jumpa doktor sy lupa pula nak tya. kena tambah snacking la mcm ni sbb kadang tak tahan perut tu rasa pedih sangat