Lapar sentiasa

Normal kee kalau lapar jee setiap masa tp makan makan bnyk pun still rasa lapar, tkthu nak makan apa dh utk bagi perut tahan lapar. Malam malam kena kepit perut dengan bantal kalau nk tido sbb lapar sgt smpai perut tak selesa. Ada sesiapa tahu tak makanan yg boleh buat kita kenyang lama sikit? #SeriusTanya

4 Balas

sama kita sis. saya siap pakej pedih perut lagi. even lepas makan pun perut tak selesa. ini pregnancy ke 4 tapi firstime rasa gini 😪

sama la saya asyik lama. kalau tk mkn confirm mood tk baik. skjp skjp da lapar. risau je berat naik mendadak😫

Sama la asyik lapar je dah makan nasi pun lapar sgt2 lg.. Risau jugak berat naik mendadak n jd GDM

ya normal sis,doktor suruh makan sikit tapi kerap