Makan

Hi mommy2 normal ke kalau saya asyik nak makan je ? da mkan bihun sup then lepastu saya nak menguyah lagi, husbund pun kuat makan tapi bila da kenyang dia stop, husbund pelik tengok saya asyik2 nak makan je, dia tak tahu ke da berdua ni lapar je ?

2 Balas

Normal je sis mcm sya pkul 2,3 pagi kjut husb sruh bli mkn slagi tk dpt mkn tk bole tdur😂

4y ago

2,3 pagi eaa 😂 tapi klau saya pulak nak mkan itu ini mula la husbund kata, "itu nafsu je tuu, jangan layan sangat laa" 🙄 boleh dia kata mcm tuu, sedih tau 😂

boleh mkn, mkn je.. kalau morning sickness sampai, nk mkn pn payah sampai nngis..

4y ago

😅😅