Mengandung 7 minggu

Normal ke kalau pregnant badan jadi tak tahan dengan suhu sejuk..berselimut walapun tengahari hanya guna angin kipas? Kalau guna aircond lagi teruk..langsung tak boleh tidur.mandi pun terasa air paip tu sejuk sangat 😭

2 Balas

Ya, sy pun di awal kehamilan tak tahan sejuk. pakai stokin, mandi siang. elak mandi malam. kipas pun nak slow je

sy masa awal kehamilan pon mcm tu. bila masuk 3rd trimester baru tau rasa panas. asyik nk aircond je pulak.