tak tahan sejuk

Sejak masuk 13 minggu ni, bdn jd x tahan sejuk terutama kaki n tangan rasa sampai ke tulang, kipas pun x on, asyik berselimut je.. tapi kalo sentuh dahi, leher n badan panas.. cek klinik smlm doc kata x demam, 36.7 je. Mcm panas dalam n badan jadi lemau sgt. Tp x tahan sejuk, n sebab sejuk tu jadi selsema n sakit kepala je, dah 4 hari. Ada yg mcm saya x?

2 Balas

Tido pakai stoking n letak minyak panas or balm sikit kat tapak kaki ..

Pakai stokin sweater