telapak kaki sejuk

Hai semua, Kandungan saya kini masuk 15 weeks.. Terasa agak pelik sebab tengah panas terik, tapi telapak kaki sejuk yang amat macam duduk dalam aircond. Padahal dekat rumah guna kipas angin biasa aje.. Normal ke? Agak2 ada tak yang macam saya? #babyfirst #baby2020

2 Balas

Hai. Saya rasa normal je tu sis. Sbb saya dulu masa 1st trimester pun kaki cepat sejuk. Pergi kerja pun berstokin. Balik rumah pun berstokin. Skrg dah 33w jadi berpeluh2 panas bahang pulak. Dont worry, pakai je stokin ☺️

Cer try sapu mnyk pns kat kaki..lepas tu sis.pkai.stokin k 😉