Tak tahan sejuk/aircond

Normal ke pregnant n tak tahan sejuk/aircond? Selalu dengar pregnant lady mesti panas jee..

11 Balas

Sy jenis sentiasa suka sejuk smpi org gelar sy ‘kulit buaya’ 😂 tpi start preg 6w-12w mmg tak tahan sejuk. Satu rumah panas, sy sejuk. Tk pki aircond, kipas bukak 3 kdang 2. Husb smpi tidur atas lantai sbb kepanasan 😂 tpi skrg dh nak 14w, satu masa sy rasa makin lama makin panas. Hujan2 sy buka kipas 5. Husband plak dh taktahan sejuk 😂 skrg ni mmg sentiasa panas je. Badan ni mcm berhaba 😂😂😂

macam saya pula sebelum pregnant mmg suka aircond saya jenis cpt rasa panas. aircond pun 16 lepastu buka lagi kipas. lepas je preg terus tkblh kena sejuk. aircond tutup. kipas 3 pun da sejuk. sentiasa nk selimut je. lain betul badan.

sye 1st trimester sllu sejuk, smpi kt rmh pon klu hubby on ac mmg sentiasa bersweater, 2nd ok, sedang2.. msk 3rd trimester ac sentiasa max, baju pon x pki, pns memanjang.. 😅

Alamak. Saya pon rasa panas 🤣 aircond 18 19. Aircond kteorg 22 dh sejuk laki smpai gigil. Sebab bini yang panas tak boleh buat apa laaaaa 🤣🤣

saya dari bujang sampai pregnant cepat sejuk. dalam ofis mmg saya sorg pakai jaket walaupun duduk paling jauh dari aircond

sy pon same sis x tahan sejuk/aircond.. nnt rase mcm susah nk nafas..

Jangankan aircond kipas pun saya tak tahan juga sis 🤭

Saya tak tahan sejak ada morning sickness

Normal puan. Lain orang, lain pembawaan.

sya pun tak than sjuk..n aircond