24 week 6 day

Normal ke kalau mengandung2 ni tidur dri pagi smpai tghri . .sbb mlm ssh btl nk tdo bile dah terjaga. .dan lagi 1 boleh tak puase dlm kandungan 24 minggu risau Klau bby ad apa2 kat dlm perut sbb kadang dy suka mengeras? Just nk tahu sbb nk elak kn smua ni . .

1 Balas

Cuba selesakan diri lagi untuk tidur.. Baby suka mengeras tu bermakna baby lapar. Mommy better elakkan berpuasa, takut baby kurang nutrisi dan zat. Makan je kalau boleh. Sebab pernah cerita masa tu terjadi mommynya puasa, lepastu check doctor sebab baby dah tak gerak. Rupanya baby dah takde 😞