Berat janin ikut minggu

Saya nk tya ibu2 sini sapa yang tahu berat janin ikut week .. Sya 24+5 tapi bila scan Smua scan dri bpd smpai ac smua nya 25+4.. Klau kata berat dlm 766g tu ok ka untuk 24 ke 25 week tu.ank dulu tak mcm fokus bnyak sgt2 pasal berat sbb doktor ckp ok ja.lahir pun kecik.tp ank skrang ni nk jugak tau

2 Balas

saya 23 week berat baby kedua ni 595 gram . saya pon tak pasti berat ikut janin berapa . masa anak first lahir 2020 pon tak fokus sgt pasal berat dia . Anak sulung lahir berat 3.4kg lahir 39 week . lahir awal seminggu dri due😬

ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma