Normal ke

Hai mommy2 semua..normal ke klau bby kt dlm perut suka sgt mengeras smpai ibunya ssh nk bernafas.. huhu ????? selalu kerap mengerasnya ..

2 Balas

Berapa week? Bukan bby yg mengeras tu.. Tp tu namanya Braxton Hicks)/false labor..persediaan utk bersalin nnti. Masa bersalin akan mengeras begitu lah tp sakitttt dan rasa nk berak.. Hihi

owh.. hihi.. sekarang da masuk 32 weeks..oo xpernah rasa dulu anak first trus keluar ikot tingkp 🤭🤭