Delay period waktu puasa

Sye delay period msuk hri ni 8 hari..sye nk tye pd sesiape yg ad pnglamn mcm sye kn korg ad puasa x? Mcm sye mmg full puase dri frst day hri sbb mmg x trget lngsung yg period akn delay lme mcm ni..just ingt delay shari 2 tp ni da msuk 8 ary..lps 2 smlm prt mcm pedih manje gitu tp sye ok je..then ary ni pn sme pdih mnje lps 2 suami sruh berbuka..jd sye nk tye la pd korg yg ad pnglmn mcm sye..ap korg buat ye..bile buat test, kptusn ngative so puase la kn..tp bile period delay ni mcm risau plk..klau test pstive, kte mgkn ok la kn xpuase sbb mmg tau dlm ad bby..tp bile ngtive ni mcm xpsti plk

1 Balas

selagi masih test negatif puasa lah macam biasa.. takut tu hanya masalah hormon.. nakkan kepastian lebih test guna clearblue..

2y ago

klau test clearblue, mmg btl2 ok ye