Mummy Suka Tdo

Salam mummy smua. Sy ni suka tdo.. Pastu nk tnya efek ke pgerakan bby ke.. Kita tdo dy pon tdo ke.. . Haha.. Sy rsau sbb pgerakan jd lmbt.. Xaktif Sgt.

1 Balas

Dah berapa weeks ? Kalau boleh memang kena elak kerap tido. Nanti baby jadi malas. Tapi kalau memang betul2 tak boleh tahan, tido laa.

4y ago

Biasa kalau dah hujung2 trimester memang akan cepat letih lesu. Kalau boleh elak tido, elakkan. Kena busykan diri 😁