Beza minggu scan dan last period

Normal ke kalau kira ikut last period kita dah masuk 10 minggu tapi bila scan doktor kata pelik sbb tak nampak baby, cuma ada kantung je. Kt album scan bru masuk 7 minggu lebih. Ada yang pernah jadi macam ni tak? Saya cuak sebab doktor kata mungkin baby masih kecil atau hanya kantung sahaja ?

Beza minggu scan dan last period
23 Balas

Sama kes mcm sy.jmaat lps scan doktor ckp kantung je nmpk...ikutkan dh 8 minggu..heartbeat Pon x dpt detect...sy rsau 😭😭

5y ago

Sama laa kite. Sy tgh tggu appment next scan 4/12 nnt tgk ade heartbeat baby ke tk.