7 weeks 2 days

Normal ke kalau dah 7 minggu masih xde rase pape. Rasa mcm biasa je. Mual xde. Mengidam pun xde. Letih sgt pun xde. Cuma breast je sakit sikit. Tu pun dah kurang sakit dr awal2 pregnant hari tu. Ada yg mcm sy tak? First pregnancy. Xde pengalaman.

61 Balas

Bgus la takde alahan sis.. Sy start dari 7weeks smpi skrg dah nak masuk 13weeks alahan Masih tak hilang² kalau boleh nak baring sepnjg Hari makan tak selera, masuk dapur mual.. huhuhu.. mana lg nak layan anak ke 2 baru umur 3thn.. nasib baik anak 1st 5yr masuk taska dah..