Alahan dah xde

Dah 9w3d harini. Sejak beberapa hari lalu, alahan dah hilang. Before this kerap lapar. And lmbat makan je mesti mual. Now dah x lapar sgt. Mual pun dah xde. Rasa mcm biasa. Perlu ke risau kt baby? Takut baby ada apa2 ke. Tapi bleeding xde. Sakit2 perut pun xde. Alahan je hilang. Dah mcm lalui hari2 biasa sebelum pregnant haritu. Takut lah 🥹

4 Balas

untungnya.. saya masuk je 9weeks hilang terus selera makan bertambah2 loya..deria bau makin kuat😩sampai bau badan sendiri pun tak boleh tahan, satu berkali2 tukar baju sbb rasa hidung mcm x kena je

insha allah asalkan xda bleeding insha allah ok, sy pn rasa benda yg sma klu xda apa2 sdgkan masih awal lg, then esok nya start balik loya. dah 11w mudah2an dpt buka buku next week

normal kod sis. ritu dh scan tak? saya pon nk msuk 9w mcm dh kurang alahan. harap semuanya okay. nnt msuk 10w nk repeat scan lg

normal. macam saya on/off. a few days hilang, pastu tiberr ada balik 🥹