Contraction 33 weeks

Hello moms, ada tak sesiapa sni mcm sy, perut sy sakit mcm contraction,belakang sy sakit perut pun mengeras,kt tulang punggung tu mcm ada yg menekan, mcm nk membuang, sy dah membuang tapi masih sama, klu berdiri perut mengeras lps tu sakit,baring pun sama,xde la lasak sgt sy buat keja,dah 3 hari mcm ni, air ketuban atau bleeding xde, cuma sy rsa contraction pain je#pleasehelp

3 Balas

sye 2hari rse mcm ni . g hsptl mmg ad contraction..doc ckp..mngkin sbb sye bru jln jauh..blk kmpung.. hntak².. skng ni dah balik..dok wad 3hari..cucuk dexa . 38minggu dah kne serah dri .

12mo ago

@maizatul.. skng dh 36 week, doc dah bg tarikh serah diri 38week untuk induce

sy pernah mcm tu. sehari sy tahan d rumah. 2nd day contraction makin kuat, so sy pergi labour room. esok hari nye terus beranak.

12mo ago

Sy x la makin kuat sakit tu,menten je, saraf kott salah stu sy sakit2

Dah pernah check ctg ke awak?

12mo ago

Dah smlm,tpi dr ckp contraction palsu, smpi skg masih sakit lagi, x selesa