7 weeks 2 days

Normal ke kalau dah 7 minggu masih xde rase pape. Rasa mcm biasa je. Mual xde. Mengidam pun xde. Letih sgt pun xde. Cuma breast je sakit sikit. Tu pun dah kurang sakit dr awal2 pregnant hari tu. Ada yg mcm sy tak? First pregnancy. Xde pengalaman.

61 Balas

Normal jak to sis... Mcm sya jgk bgtu.. Tak ada langsung mornink sickness atw sakit apa²...smpai 31 mnggu still mcm biasa jak.. Cma suami jak yg ambil semua to.... Sya pun first pregnancy ni... Smpai sya pregnant pun sya tak tw... Bila dah msuk 9mnggu baru sya tw sya pregnant sbb lewat haid to yg terus chek upt dan positif pregnant.....