7 weeks 2 days

Normal ke kalau dah 7 minggu masih xde rase pape. Rasa mcm biasa je. Mual xde. Mengidam pun xde. Letih sgt pun xde. Cuma breast je sakit sikit. Tu pun dah kurang sakit dr awal2 pregnant hari tu. Ada yg mcm sy tak? First pregnancy. Xde pengalaman.

61 Balas

Tgk org sis..sy mula2 dpt tau pregnant heran gak nape xalah.masuk je 2 bulan amikkk..alah teruk,dgn xblh mkn..muntah xberenti sampai la nk masuk 5 bln dh ni.still alah..Jgn di mintak..dpt nt xtahan plak😂