Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Balas

ank sya pn kuning mmg straight tido bdn pn lemah je...kesian btl...xpe sis bnykkn bg susu bdn setiap dua jam klau x bgun truskn kejut smpai trjaga atau pn klau kurg susu bdn bg susu fm bg cepat berak kencing...sya pn kurg susu bdn tp pam n cmpur dgn susu fm... alhamdulillah dh trun kuningnye...still continue checkup..,,😊