hi nak tanya boleh 🙂

normal ke kalau 36w baby berat 2.6kg ? Hari ni sy g appointment then time scan tu doktor tu ckp baby kecik 2.6kg 🤦🏼‍♀️

4 Balas

tak ada apa sangat kot. i dulu baby 1kg lebih tapi keluar 3kg ha. ada je few moms bila scan kecik tapi keluar besar. banyakkan berdoa je

sy pregnant ank first scan masa 40w 2.7 kg..overdue 6 hari..keluar 40w+ dpt seketul 3.8kg..

normal je..bb blh besar lg..36 week kn..asal lpas 2.5kg pn dah ok

Mcm normal je.