35w4d berat baby 2.6kg

Assalam... Normal ke berat baby 35w4d dah 2.6kg .. saya gdm on diet control. Buat masa ni bacaan gula saya semua okay je. Doc tak ckp apa apa tapi dia kata gdm ni risiko baby besar. Adakah berat tu normal?

3 Balas

Wasalam... Mcm saya gdm diet control masa scan 35 week baby berat 3.4 kg.... Saiz baby mmbesar sampai 38 week 1 day.... Doktor dh bgi date untuk auto czer😭😂

1y ago

betul² waktu raya.. semoga urusan sis dipermudahkan yaa 🥰

awk boleh check dlm app ni baby tracker punya weight according to week. kalau x jauh sgt beza dia mksdnya ok la kot

1y ago

sama2 sis ☺️

berat baby sy 36week 2.8kg. tapi sy takde gdm. normal kot tu rasanya😅 kdg mesin scan ni anggaran je

1y ago

samala kita..haa angaran je tu scan kdang2 ada yg tepat dan x tepat