lapar

Normal ke ibu2 preggy ni selalu lapar??makan xsampai sejam dua,lapar lagi

51 Balas

Saya pun first trimester .. baru timbang tadi naik 4 kilo .. kena kawal juga makan even selalu lapar 😂

Preggy kali kedua ni sy kuat makan. Makan nasi asik xkenyang. Hehe. So selangkan makan buah. Ok sikit.

Normal,sbb saya pun kerap lapar...dah tido pun kalau lapar bangun makan...mengunyah jng cerita la...

Normal sis. Mcm sy 1st pregnant dlu mcm tu jgk. 2 jam je lapa. Lapa mcm org x makan lgsung. Hehehe

sedang alami...baru lps mkn lapar mcm xmkn lagi...kena standby biskut n roti kt dlm hbag..😂😂

Normal sis..Nak2 kalau tengah mlm..sngup prgi dpur cari mknann kalau tk nk tdo pn tk lena 😂😂

5y ago

Saya malam kurang tp kalau siang,asyik nak mkn jer..nasi taknak..makan kueh2,bbur nasi..tp lepas makan lapar lagi

Yup btul tu awk, normal msa pregnant slalu lapar 😊😊 try mkn kerap tp kuantiti sikit

Normal la tu. Hahhaa. Sy pun sedang melalui fasa kelaparan setiap 15minit😂😂.

Tpi sy kerap lapar n nk mkn nsi je..biskut roti x jln ..pdhl bru lps mkn 2 jam lps

Hehehe. .mcm saya. .kerap lapar. .bila dah lpas mkn msti nak muntah. .