lapar

Normal ke ibu2 preggy ni selalu lapar??makan xsampai sejam dua,lapar lagi

51 Balas

Normal .. sy klu lapaq kena makan cepat klu tidakk ketaq habih hahaha

Normal, saya pun mcm tu, sekejap2 mesti rasa lapar, at least kunyah biskut

Normal... Tp jgn mkn bnyk tau.. mkn sikit je.. biarla balik2 nak mkan ...

Sama.. Tp nnti berat bdn naek byk kene mnum air gule.. Nurse pn bsing sikit huhu

5y ago

Ye laa..tp nasib saya bulan puasa baru ni,turun 2.5kg..berat masa booking 46..skrg baru 45kg berat..misi kata ok lg..xde masalah..sbb xmelebihi berat masa booking..saya bulan 8 kene mnum air gula

normal sis😂😂..sy pn cpt knyng cpt lpr blik,bdn naik brabis😅😅

Sme sis, sye bru blik dri mkn, smpai rmh je lapor lagi😇

Tjd masa 1st trimester.lg teruk lpas mkn lapar lagi😂

Normal rasenye ... isteri sy kerap juga lapar

Hahaa normal sgt... Kalau x, mmg xda tenaga.

Normal.. Sama la sy pn asyik lapar ja😊