perut kembung

Normal ke ibu2 kalau perut asyik kembung je setiap masa.. Sungguh tak selesa dibuatnya. 16week.. Maaf takde pengalaman sebab 1st pregnancy.. Harap ada yang sudi menjawab.

9 Balas

Kena kerap makan dalam kuantiti yg sikit. Tak boleh biar perut kosong. Kurangkan makan yg berangin + pedas. Banyakkan minum susu.

Normal.. Sy kerap sedawa dan kentut.. Memng tak selesa dibuatnya.. Sy kerap sapu minyk angin kt kaki dan belkng bdn..

Normal sis. Saya pun mcm tu masa pregnant. Semoga sis dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Normal sis.... Kena kerap mkn tp kuantiti sedikit

Biasa la .badan bru nk sesuaikan diri

normal..sy pun mcm tu..

normal jaa yunk...

Normal je dear

Normal