Kembung perut

Momies,saya 1st pregnancy and 9w sudah. Normal ke saya takde langsung alahan semua macam biasa je cuma nya sering kembung perut sampai rasa senak lah.especially bila malam nak tidur tu asik kentut and berangin je.

5 Balas

Kita sama .. saya dah 9 week jugak mmg takde alahan cuma rasa bloated, lapar setiap 10 minit pastu perut selalu kembung. Perut ni nmpk mcm lebih 9 week sbb bloated sgt. Time perut kembung nak makan pun tak selera

Sama! Nak masuk 9w esok tapi alahan tak ada lansung. Nurse dekat KK pun cakap mujur tak ada alahan hehe tapi selera makan bertambah tambah. Setiap 2-3 jam perut berbunyi mcm tak makan sehari

awak kita sama 😂😂😂😂 mlm sy terpksa pkai stokin .. alhan lmgsung xde rasa biasa je kdg terpikir btul ke ak ni prgent haha.. tp dh msuk 10w mula start xde selera mkn.🥲

Ya sama, mlm je xselesa tidur badan berangin je.letak minyak angin kt blkng bdn baru lega.

Normal