Kencing tak puas

Normal ke first pregnancy kerap rasa tak puas kencing? Baru lepas kencing tapi rasa nak terkencing lagi . Sampai dah tak ada air kencing yg nak keluar tapi masih rasa taktahan nak terkencing.Rasa tak selesa sangatt sampai kita jadi kerap pergi ke bilik air untuk kencing tapi air kencingnya keluar sikit je dan bila kencing tu dah nak habis rasa tajam tajam sakit dan makin rasa nak terkencing. Ada yg sama macam saya tak?

6 Balas

Simptom jangkitan saluran kencing tu. Minum air kosong secukupnya. Jika melarat, segera ke klinik