Kerap kencing

Nak tanya normal kea masuk 12weeks ni jadi kerap kencing Jee , pastu kencing MCM rasa tak puas jeee .tapi petang Jee saya kena 🤭

4 Balas

saya nk masuk 11w sis mcm ni juga.. tp tak hari2.. 2 hari jd pastu seminggu xde nnt ade balik..geram je rasa..

jgn setakat 12 weeks sis..sy yg 3rd trimester nie pn tgh hadap skg..buat geram jadinya.. 🤣🤣 penat nak g tandas

6mo ago

hahaha ..nak g toilet kencing .last2 hampa..setitik je kuar...ingtkn penuh pundi kencing tu smpai xtahan sgt dh...🤣

sama la saya pun macam tu juga macam pelik kan

Sama jgk …