Kencing Tak Lawas

Nak tanya saya dah masuk 18week lebih, ada tak ibu² dekat sini mengalami kencing tak lawas? dan kerap sangat terkencing tapi keluar sikit², dan jadi tak selesa dekat tempat pembuangan.

2 Balas

masa saya 10w, kencing tak lawas. sakit sgt. pegi hosp doc kata kencing kotor. test urine katanya ada protein. pastu doc kasi antibiotik. drip air. nasib tak admit ward. skrang 21w dah okay. cuma kerap kencing jelah. pape pun kena byk minum air masak

Dehydrated mungkin. Bykkn minum air masak