Braxton hicks

Hallu mommies! Boleh share Braxton hicks tu rasa macam mana ya? Saya dah 32 weeks. Now kerap rasa sakit macam senggugut (sakit belakang pinggang sampai ke ari2) tapi tak lama. Kejap datang kejap hilang. And kerap rasa pressure/tekanan dekat pundi kencing. Macam nak terkencing, tapi bila pi toilet tak kencing pun. Bila nak kencing, kerap terkucil sikit. Normal ke mommy?#firsttimemom

2 Balas

Braxton hicks tu rasa baby mengeras je sekejap sekejap. Kalau sampai tahap tekan pundi kencing tu bukan braxton hicks dear. Jumpa dr k. Takut infection, kemcing tak lawas dll. Take care

nnt bgtw misi. buat urin. risau kencing kotor. kencing kotor pon bole sbb kn dtg sakit sengugut