kerap lapar

normal ke dh masuk 4 bulan kandungan selera makan bukan main membuak buak , dlu msa awal pregnant xda selera asyik mutah loya smpai berat turun.. mommy² prnh mcm tu ke

9 Balas

Normal sis..hehe.. njoy ur pregnancy.. moment pling best time gini la..hehe😂😂kekdg trbgun kul 2 ..3 pg lapa... Biskut siap stnby dkt sblh or pape yg kita suke nk mkn as alas perut.. nti bkn nk mkn sgt pn..jnji dpt kunyah2.. kekdg rs lapa sesgt ms time tu or if bby dh stat gerak lg la..rs asyk lapa..lapa...dpt mkn even skit jup lg dia dh snyp gerak dgn hypernye😂😂... Really miss that moment..hehe.. jg dri sis bebaik k..mg d pmudahkn segalanya..aamiin😉