Baby gerak

Normal ke dah 17w tapi tak rasa baby gerak lagi ? 🥴

9 Balas

sy bby 1st jgk 15-17 weeks dh rasa tp mcm sengal2 gtu je xkual.. betul2 rasa ada yg mengetuk perut ni masa 20 weeks keatas.. kdg bukan bby xgerak dia gerak je tp mybe gerakan dia tu xkuat tu kdg mommy xperasan..insyaallah 20 weeks keatas makin terasa ada yg duk ketuk2 perut kita buat perut kita geli je spanjang hari😂😂

Normal jer dear ..kalau pergi klinik time check nadi ada..okey lar tu...xpon beli lar doppler utk dgr heart beat baby bila hati rasa resah gundah scan jer sendiri...dgr nadi lega..leh sambung tido🤭

Saya pun dah 17weeks. Haritu tanya doktor, doktor kata anak first normal, selalunya akan rasa minggu ke 20 macam tuu. Tapi tak kuat, macam sikit sikit macam tuu je rasa.

Normal. sy 23w baru rasa. Skrg 25w. pukul 1,2 pagi pn dia masih aktif.

Normal. Org kata first baby mmg lambat. Saya 21w baru rasa

normal sis. nak masuk 20 weeks baru dpt rasa baby gerak.

normal..sy 20 week bg rse baby bergerak #anakfirst

normal ..pling lewat 20w bru rasa

Sy 16 week da gerak