Baby gerak 17w

Logik ke dah rasa gerak2 baby? first pregnant skrg bru 17w. Tkut ni gerak lain pulak

19 Balas

logik ja sis,ada ja stgah org prgnant rsa pgerakkan baby awal...sy ank sulung dlu 20w bru rsa,skrg tgah prgnant ank kedua 6bulan dh...msa 18w dh rsa baby gerak lg awal pd yg sulung tue...

sya dh 18 week.. still tak xde rase gerakan baby.. it's first pregnant jgk😅 skrg ni.. dgr kata doctor. klu kulit tebal ssh nk rase gerak kan baby😅

logik sis sy 15w dh rasa sikit,nk plak time dy mengeras lain mcm rasa benjol...cuma rasa dy bergerak xde laa ketara sngt...biasa je skit2 je rasa

logik jg sbb baby boy saya dari 13week sdh bepusing2 then 15 week terasa sdh mcm kena jentik tu sbb dia baby yg tinggi🤭

14w sya dh rasa dn doktor bgithu itu tendangan baby d dlm rahim sya..kna scan lgi nmpak baby gerak2

Sy dari 13-14w dah start rasa and doctor sahkan itu mmg gerakan janin.

Usually 20w klu 1st pregnancy. Below that myb angin or rahim nk mengembang.

sy masa pregnant 15weeks da rasa. now 36weeks. Alhamdulillah...

sy baby dh gerak masa 12 week lg.. 16 week tu dh timbul2 dkt perut..

Sy pun 17weeks rsa sis. Bukan gerak2 kecik tp mmg rsa dia gerak betul 😀

2y ago

Kn sis sy tkut kena scam gerak angin ke camana, and nurse pun ada tnya dah ada rasa gerak tak, sy tak expect nurse tnya sbb first pregnancy org ckp selalu 20w ke atas 😅