Banyakkan susu pada sebelah lg breast

Saya baru melahirkan baby 2 bulan lepas. Masalah sekarang, breast sebelah kiri saya ada susu. Tp sebelah kanan kalau pam cuma ada sikit sangat. Tak ada bengkak susu tp mmg kuantiti susu belah kanan sikit. Mcm mana nak banyakkan susu utk sebelah breast tu ya?tq

3 Balas

Mommy ble susukan breast selebh kanan dgn lebih kerap. Klubikut pembacaan sy. Hisapan bayi lebih kuat berbanding tekanan pump susu utk keluarkan susu. Sebaiky ibu susukan dgn lebih kerap lagi. Myusukan bayi antr perkara tough bagi sy. Mommy kena kuat ye. 🤗 Moga dipermudahkan semuanya mommy #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Rajin kn ank mnyusu breast sis sblh knan tu..sbb hisapan baby tu merangsang jg pngeluaran susu bdn..n berfikiran positif lh sis..

saya bia je sebab dia macam semula jadi xboleh nak ransang...yg penting ada susu