35w 6D Dah rasa sakit pinggang

Normal ke baru 35w 6d dah rasa sakit pinggang. Tp mild je dia punya rasa. Nak pegi hospital husband tengah keje.. Tak nak husband balik dulu kalau belum nak bersalin. Rasa dia sakit pinggang mcm senggugut then macam nak buang air besar... Kalau sakit sangat baru saya minta husband balik dari keje..

3 Balas

Sakit setiap 5 minit tak?

2y ago

Sakit tu kerap , kita dah refer PAC , doc check bukaan 1cm daa. Doakan kita baby keluar cukup usia matang dia ye sis...