35w 6D Dah rasa sakit pinggang

Normal ke baru 35w 6d dah rasa sakit pinggang. Tp mild je dia punya rasa. Nak pegi hospital husband tengah keje.. Tak nak husband balik dulu kalau belum nak bersalin. Rasa dia sakit pinggang mcm senggugut then macam nak buang air besar... Kalau sakit sangat baru saya minta husband balik dari keje..

3 Balas

Sakit contraction : mungkin sebelum ni 2 jam sekali, jadi sejam sekali..lepas tu 40 min sekali..dan terus makin kerap. so, kena tengok jam ya Puan. Kalau dah nak bersalin sangat, contraction tu akan datang secara regular, teratur…setiap 5- 10min…haaaa..tu dah dekat sangat la tu nak bersalin. Rasa sakit pinggang yang makin kuat. Rasa macam nak berak, tapi tak berak.

2y ago

1cm biasanya ambil masa 1minggu ke 2 minggu jugak tu .. sentiasa pantau pergerakan baby dan tanda² ya ..

Sakit setiap 5 minit tak?

2y ago

Sakit tu kerap , kita dah refer PAC , doc check bukaan 1cm daa. Doakan kita baby keluar cukup usia matang dia ye sis...

sakit makin kerap?

2y ago

semoga dipermudahkan sis...anak first ke?