Hisap puting

Normal ke baby nak masuk 3 bulan dia nak hisap puting tapi tak pandai.bila dia hisap kelua balik.so dia mengamuk🤣

1 Balas

Baby puan breastfeeding ke sebelum tu? Pernah try bg puting x sebelum tu? Kalau tak pernah, so tu normal. Dia nak hisap tapi tak pandai sebab tak sama dgn puting breast yg dia biasa hisap. Anak sy dah 5 bulan pun still tak pandai hisap puting walaupun sebelum ni dia pernah je pakai botol.

3y ago

Dia x breastfeed.dia hisap botol.tula kita kene pegang puting tu untuk dia hisap.kalau x terkelua dari mulut dia