Beri puting pada baby

Salam .. anak saya berusia 3 bulan sekarang ni . Dia suka hisap jari dia hampir setiap masa . Jadi saya nak bagi dia puting . Ok ke ? 😮‍💨 Sebenarnya xnak ajar bagi puting . Tapi dia asyik hisap jari je .. #firstbaby #firstmom

2 Balas

isap jari kmgkinan gigi dia nak tmbuh tu. cm ank sy dri 2 bln lbih isap jari and air liur bnyk tumpah. rupenye dh tmbuh gigi cikit. tp sy xhalang pun dy isap jari sbb dy xpndai lg nk pegang mainan yg blh gigit tu. skrg msk 3 bln bru dy pndai pegang brg . puting dy xnk lgsg kecuali puting umi dia.

anak saya pun sama, tapi saya tak bagi pun. kkdg saya bagi dia leka dgn mainan lain, so dia tak hisap, just hisap bila lapar.