Susu badan

Salam momys mcm mana cara nak tambah susu badan? Kalau jenis puting besar tapi xterkeluar sepenuhnya mcm mana nak buat ye? Baby nak susu, susu ade tp kene pam, baby xreti nak hisap puting badan, dia hisap dia luah, mmmm

3 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Alhamdulillah susu dah byk skrunk, terlebih pulak, tapi baby memang xreti nak sucking, dia just hisap main² walaupon susu dah leleh² keluar, dia lebih suka hisap puting botol tu, mybe sbb baby sy mulut kecik, agak susah dia nak hisap nipple sy yg agak besar

3y ago

Saya rs anak sis dh terbiasa minum susu dari botol. Saya ada bc bila bayi direct feed dr kita, dia kene bekerja keras utk keluarkan susu. Maksudnya dia kene isap smpai susu keluar. Kalau melalui botol bayi tk perlu bekerja keras utk dpt kan susu. Jd bayi sis dh selesa hisap melalui botol tu.

Try bagi susu fm Dan sis Cuba minum air longan Serta makan lobak putih.saya wak camni memang laju pamp susu.baby pun minum sebab meleleh kuar

Try sulam dgn susu fm.

3y ago

Kne rajin makan sup. Sup bykkan susu.