nipple confused

cane yee nak elak baby 3m hisap jari? dia punya syok hisap jari smpai tk nak hisap puting bdan. dia nangis lapar tpi bila saya bagi puting bdan trus nangis tk nak hisap dia trus hisap jari eeii geram. cane yee ? 😭

2 Balas

Anak sis berapa lama ye mcm ni? Sy tgh mengalami skrg. Anak 6bulan. Dah hampir sebulan mcm ni hisap jari aje. Bagi susu menangis xnk 😭 mmg pening maknye

Biarkn je. Unless if dia hisap jari sbb lapar susu. Dia nk explore mulut dia la tu n prepare untuk start mkn 6 bulan nnti