normal ke 4 bulan perut masih tak nampak?ni ank first😌

30 Balas

Normal je sebab saye pon mcm tu janji baby sihat and cukup sifat. Perut saye tak nampak mcm mengandung pon lagi jimat tkyah beli baju baru hihihi. Jangan stress sebab perut tak naik okey sebab ramai je mengandung tak nampak perut🥰

Normal sis , sy bdn sdikit berisi .. 4 bulan cm x nmpak sgt tp start 6 bln dia naik ketara nmpak baby bump n skrg da 8 bulan nmpak cm org mgdung tp x besar sgt .. depends pd badan .. jnji baby n sis sehat da memadai .. enjoy ur journey sis🥰🥰

Normal. Ada je yang 6 bulan dan keatas baru nampak. Kalau tk nampak pun no big issue asalkan masa check up doc/ nurse bagitahu mommy sihat dan baby punya tumbesaran normal

normal ja sma mcm sya org cakap perut x nmpk bila dh msuk 7 buln bru la nmpk tpi x ketara sngt skrang dh 38 week bru nmpk tpi x la besar sngt nurse pon cakap perut sya jenis kecil

sy 9 bulan pun org kliling kata perut kecik.. apatah lg 4 bulan, nmpak mcm buncit skit je.. alih2 anak kluar mmg kecik comel, 2.6kg jee.. *anakfirst

normal sbb sy pon sma..msuk 5bln bru nmpk bbybump cm buncit lepas mkn..skrg dah nk msuk 8bln bru nmpk perut tp kecil molek sbb bby 1st 😊

Normal sis, nanti masuk 7/8 bulan barulah ketara. Untuk anak first mmg perut nmpk kecik sbb perut kita tak pernah mengembang🥰

normal sis....sy ank ketiga dh....nk masuk 3bln masih xnmpk perut.. mngkin sy chubby... tu yg xnmpk perut 😂😂😂

My 2 cents, rajin2kan diri search dkt apps ni mcm mana 4 bulan punya tumbesaran, saiz & berat. Kecik lg, sabar ye.

2y ago

Betul tu..

Saya pun anak first .. 4 bulan juga .. perut tak nampak lagi .. tapi kalau duduk, boleh nampak buncit sikit