PERUT TAK NAMPAK KANDUNGAN USIA 4 BULAN

Salam, normal ke kalau masih tak nampak perut even dah 3 bulan+ almost 4 bulan dah. tapi saya memang underweight. please help. terima kasih

10 Balas

Saya 7 bulan, still kecik jugak perut..nurse bagitau faktor dia sbb saya tinggi..yg penting masa scan doctor, baby sihat dan membesar..

Saya dah nk masuk 7 bulan pun masih x nmpk sgt perut. Org tgk pun x percaya dah 7 bulan. Lagipun saya mmg kurus, berat baru 48kg 😁

5y ago

wahhh bestnya dah 7 bulan congrat sis!

Saya dl pon mcm tu juga..9bulan tapi perot mcm 3/4 bulan..jangan risau..cek dengan doctor perkembangan bby..

sama..Saya 6 bulan lebih nak masuk 7 tapi orang tak sedar pun sy preggy. Mungkin

5y ago

tak underweight pun.Cuma mmg bdn rendah.

Sy 7 bln pon blm nmpk sgt sis.. Xpe.. Jnji bby dlm kndgn sht.. 😊

Sy 7 bln baru nampak.tu pun mcm buncit sbb bdn berisi😁 75kg

saya pown nk masuk 7bulan xbape nmpk jgk..janji baby sihat..

Normal sis..sy pun da 6 bln tapi msi tak nmpak sngat..

6 7 bulan pun ada yang tak nampak lagi sis

Sy skrg nk msuk 5 bln.. Tp xnpk lg perut