normal ke 4 bulan perut masih tak nampak?ni ank first😌

30 Balas

sama aritu , dah masuk trd trimester baru nampak , tu pon dah 8bulan sekarang nak nampak 🥰 relaks okay mommy

Sama laa kita sis , anak first nie dah 5 bulan tapi perut kecik jer . Bila scan baby okay sahaja 😁

Normal, saya 5 bulan baru tetiba ada perut tekeluar 😅 sebelum ni tak nampak langsung baby bump

mungkin tgk size badan ibu kot, mcm sy badan agak besar. kalau 4bulan perut mmg dah nampak.

sy dh 5 bulan pn x nmpk perot lg.. klu x bg taw prgnt org x thu.. n ni ank no 2☺️

saya pun tak npak, maybe ikut badan kot sis. takpa la, janji baby sihat okay. 😊 .

normal ja tu.. saya 6 bulan pun kalau pakai baju besar sikit tk nampak pun perut

Normal sis saya ni 25 weeks badan kecik je perut pon org ckp tak nampak 😂😂

normal Aja sis..nanti 6 bulan ke atas baru nampak baby bump. sabar ya 🥰

normal sis... sy 5 bulan baru nampak baby bump.. anak first jgk 🤭