mommies

normal ke 37 weeks perut asyik mintak digaru je sbb gatal?

15 Balas

hihihi dh smkinn ketat perot awak., sy pon mcm tuu jgk , gatal rase .. nk garu tuu sdp 😂, tpi jngn kuat sngt nnt ada parut.garukan , alaa mnja2 je ..

huwaaaaaa sama 😭😭 anak first , badan mmg kecik ttibe besar pecah pecah dah perut .. gatal pulak , padahal dari awal awal preggy dah start sapu oil

sbb perut kan jadi besar dan kulit jd renggang. tapi kepercayaan org india..klau perut asyik gatal sangat masa mengandung...kiranya rambut bby lebat

Normal, tapi masa 2nd baby saya start sapu lotion strech mark pureen dari awal mengandung takde gatal sampai nak bersalin.

normal...tp jgn dibagi sgt walau dia mintak😆kesannya huhu...menyesal kemudian nanti...mcm saya😂

Pakai lotion/minyak sis.. Sy dlu pakai bio oil xde bekas pn kt prt.. Gtl pn jd kurang

Sy x garu... Sama weeks. Tp still ada stretch mark😭😭😭

4y ago

😢

Sya 34 weeks , Perut nie gatal sgt , mnta kena garu 🤣

mmg akn gatal sis.. tp jgn garu.. nnt jd tanda selulit..

Jangan garu sangat, nanti berbekas sis 😁